Ce poţi face tu

Distrugerea patrimoniului construit a atins proporţii îngrijorătoare. S-a cronicizat, devenind cotidiană. Aproape în fiecare zi o altă casă-monument este devastată sau vreun turn răsare în inima unui cartier de vechi case boiereşti. Identitate noastră culturală se dizolvă treptat într-o mare anonimă de beton şi sticlă. Avem încă de ales – de noi depinde dacă mâine ne vom adăposti de arşiţă pe o alee umbroasă sau în spaţiul închis al unui mall cu aer condiţionat.

Noi singuri nu-i putem opri, avem nevoie şi de tine. Împreună putem face mai mult decât crezi.


ALĂTURĂ-TE CA VOLUNTAR!

Este nevoie de tine: pentru a ne semnala devastările, pentru a realiza şi distribui fluturaşi de informare, pentru a organiza expoziţii sau pentru a ne consilia juridic în procesele pe care le-am deschis împotriva celor care distrug patrimoniul. Acestea sunt  numai câteva arii în care avem nevoie de implicarea ta. Contactează-ne, există un rol şi pentru tine!


DONEAZĂ!

O poţi face virând 2% din impozitul pe profit sau orice altă sumă de bani în contul nostru (detalii în pagina de contact şi aici). Din fondurile astfel strânse angajăm avocaţi pentru a ne reprezenta în procese, tipărim afişe sau organizăm expoziţii ca aceasta.


CONTRIBUIE LA REALIZAREA INVENTARULUI FOTOGRAFIC AL  ZONELOR PROTEJATE DIN BUCUREŞTI!

Ai nevoie doar de o cameră de luat vederi şi multă energie. Detalii aici.



Joomla templates by a4joomla